QUI SOM

Aquest projecte l’impulsen conjuntament el Casal dels Infants i el Consell de la Joventut de Barcelona.

El Casal dels Infants:

img-logo-casal-infantsEl Casal és una associació de voluntaris/es, un projecte col•lectiu basat en la generació de compromisos i en la implicació de la ciutadania per generar respostes concretes per la igualtat d’oportunitats educatives dels infants i joves, en els barris que concentren situacions de risc d’exclusió.
L’Associació la formen actualment 21 persones compromeses, amb la força de més de 1000 voluntaris/es, que tiren endavant fins a 55 projectes educatius als barris del Raval i Besòs, de Barcelona, a La Mina de Sant Adrià del Besòs, a Badalona, Santa Coloma, Salt i a la ciutat marroquina de Tànger.

El Consell de la Joventut de Barcelona:

Logo CJBEl Consell la plataforma interassociativa que coordina i representa les principals entitats juvenils de la ciutat. El CJB va néixer l’any 1980 com un instrument democràtic de participació i d’acció juvenil, per promoure el creixement d’un associacionisme fort i articulat.

El CJB defensa l’associacionisme com una eina de participació i d’acció fonamental, que cal difondre i potenciar, especialment, entre la població més jove. Des del CJB es defensa una valoració més real i positiva de la gent jove i del moviment associatiu juvenil entre els altres sectors socials de la ciutat, fomentant i potenciant les entitats juvenils com a veritables escoles de formació en els processos democràtics, participatius i de presa de decisions.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s